Σχετικά με εμάς
0,00€ Checkout

Καλως ήλθατε στο εργαστηριο εκλλησιαστικών ειδών

Image Client
Με έδρα τη Βέροια το εργαστήριο εκκλησιαστικών ειδών λειτουργεί απο το 2008. Στο εργαστήριο μας κατασκευάζουμε εικόνες σε οποιοδήποτε μέγεθος και θέμα σε ξύλο έλατο και MDF με χαρτί, μεταξοτυπία, μουσαμά, μέταλλο, μέταλλο και χαρτί.

Επίσης κατασκευάζουμε σφραγίδες για πρόσφορο βαθιάς χάραξης εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμας μας και έχοντας ήδη 22 διαφορετικά σχέδια.

Η χρησιμοποίηση των καλύτερων πρώτων υλών, από άριστα καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την κάλυψη κάθε απαίτησης καθώς επίσης η συνεχής ανανέωση όλων των εκκλησιαστικών σκευών, των επίπλων και των λοιπών αντικειμένων είναι συνδεδεμένη πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις και υποδείξεις.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε δια κάθε ανάγκη και απαίτησή σας δια τον ευπρεπισμό και την καλύτερη λειτουργικότητα κάθε Ιερού Ναού.

Οι τιμές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές και τα προϊόντα μας πολύ εμπορικά. Η πολυετή πείρας στις λιανικές πωλήσεις μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αγοραστικού κοινού.

Διαθέτουμε μεγάλο πελάτολόγιο στο μεγαλύτερο ποσοστό μοναστηρια και προσκυνήματα της Ελλάδος και του εξωτερικού.